Herätys kuudelta, koululla kahdeksalta. Tein enkun kokeen, se ei mennyt ihan nappiin, mut ei voi mitään. Toivottavasti pääsen edes läpi. Oli tosi kiva nähdä koulussa niitä ihania ihmisiä joita näkee harvoin. Alpo, Emsu, Miro... kaikki ihan huippuja! :) Pummasin Emsulta euron ja kävin ostamassa ES:n. Poikkesin matkalla viemässä Veskulle maalaukset jotka lupasin jo aikaisemmin. Istuin siellä hetken ja lähdin sitten kävelemään keskustaan. Kävin tiimarissa katselemassa äidille lahjaa ja matkaan tarttui paketti keltaisia kynttilöitä.

Pummasin joltain äijältä tupakan ja istuin vähän aikaan kävelykadulla katselemassa ihmisiä. Oli ihanan lämmin, Turku on ihan mahtava kesäisin. Pian piti kuitenkin jatkaa matkaa. Hyppäsin bussiin ja lähdin kärsämäkeen syömään. Juteltiin lastenkodin johtajan kans kesätöistä, kyllähän niitä saa, mut tarjolla olisi pelkkää paskaduunia paskalla palkalla. Ei oikeen innosta raataa jos palkka on paskaa.
Kun olin syönyt, pyysin rahani ja lähdin takaisin keskustaan. Löysin kaverini sieltä aika helvetin kännissä ja kello oli ehkä 12:30 :D Jotkut aloittaa vapun vieton vähän ajoissa. No kumminkin, kaveri haki sitten tupakkaa ja lähdin sen jälkeen torille. Kiertelin kukkakojuja ainakin puolituntia, ennen kuin päätin mitä ostan. Ostin siis kukkia, mut en tiedä mitä kukkia. Joku kukkaihminen voisi kertoa, et mitäs kukkia nää on. :)

Kun kukat oli ostettu, lähdin takaisin lastenkotiin kärsämäkeen. Askartelin vanhasta kenkälaatikosta äidille paketin pikkuveljeni kanssa. Se onnistui aika kivasti. Päällystin paketin lahjapaperilla ja tein siihen lahjanarusta kukkia. Silkkipaperista tein nuo kukkien keskellä olevat punaiset möykyt.

Sitten olikin lahja valmis. Huhhuh. Menin meidän metsään tupakille ja tajusin, et siellähän on ihan hirveästi kukkia. Sinivuokkoja ja pari valkovuokkoa. En oo koskaan ollut mikään kukkaihminen, mut nyt olin ihan innoissani niistä kukista.

Äiti tykkäsi lahjoista ja muutenkin loppuilta meni sitten kivasti. Paitsi että olin pikkuveljen kans pelaamassa futista ja jotkut kakarat pelas pesistä siinä vähän matkan päässä. Ja ai saakeli, sain sitte pallosta selkään.

Nyt oon sitten lähdössä vapputorille, kerron illemmalla et ketä tapaamaan. :)

HYVÄÄ VAPPUA!