Suuuuren suuret pahottelut, etten oo moneen päivään kirjotellut! Oon vaan maannut rannalla ja sen sellasta. Nyt ei huvita kirjotella joten pistänpä turhanpäiväsiä kuvia tulemaan. :)

Oikeesti ottaa ihan hitosti päähän kun Dollhouse menee kesätauolle. En yleensä katso telkkaria, mut Dollhouse on niin mahtava, et sitä on pakko katsoa! Tässä tällänen pieni esittelyteksti (kopsattu wikipediasta). Ton tekstin perusteella vois sanoa, että paska, mut sitä se ei ole :)

Dollhousen pääosassa on Echo, joka kuuluu salaiseen joukkoon, joita kutsutaan aktiiveiksi. Aktiivit ovat ihmisiä, joiden persoonallisuus, muistot ja olemassaolo on pyyhitty pois ja heihin voidaan ohjelmoida uusi persoona erilaisia tehtäviä varten, joita yleensä rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset tilaavat kukin omiin tarkoituksiinsa tietyksi ajaksi. Tehtäviensä välissä aktiivit ovat persoonattomia ja lapsekkaita, ja he työskentelevät Nukkekoti-nimisessä yrityksessä, joita on yhteensä 22 ympäri maailmaa. Aktiiveilla on kullakin oma valvojansa, josta on jätetty muistijälki ja näin ollen aktiiveilla on eräänlainen luottamuksellinen side valvojiinsa. Sarjassa seurataan Los Angelesin Nukkekodin henkilökuntaa, muita aktiiveja sekä FBI-agentti Paul Ballardia, joka on kuullut huhuja mysteerisestä Nukkekodista ja ryhtyy selvittämään asiaa.